Billigaste TV-abonnemangen 2023

Är du på jakt efter det bästa TV-abonnemanget i Sverige för 2023? Vi har sammanställt en lista över de mest populära TV-abonnemangen, från Telenor till Telia, med deras priser för att hjälpa dig att göra det bästa valet.

Allente
TV via fiber
TV via parabol
Streaming
App för att streama kanaler på resa

Upptäck Allente, Sveriges senaste men mest etablerade TV-leverantör. Fullt av underhållning, för varje smak och varje plats – nu med över 1,2 miljoner kunder

Billigaste TV-abonnemangen 2023: En jämförelse

Telenor Bas

Kostar 249 SEK/månad (för närvarande 199 SEK/månad för de första 12 månaderna). Detta paket inkluderar cirka 20 TV-kanaler, inklusive de svenska grundkanalerna, Eurosport och mer. Det kommer också med Telenor Stream-tjänsten. Det finns ingen bindningstid för denna prenumeration (även om 12-månaderserbjudandet har en bindningstid). Telenor tillhandahåller också streamingtjänster som Telenor Stream, Viaplay och HBO Max.

Boxer TV Standard

Kostar 299 SEK/månad (för närvarande 149 SEK/månad för de första 12 månaderna). Detta paket ger tillgång till över 25 TV-kanaler och streamingtjänster med ett brett underhållningsutbud. Det inkluderar också Tele2 Play och Viaplay Film & Serier. Boxer erbjuder också streamingtjänster som Tele2 Play, Discovery+, C More och SkyShowtime.

Ownit Bas

Kostar 199 SEK/månad. Detta enkla paket passar för dem som inte tittar mycket på TV och är nöjda med runt 18 kanaler. Det ger också tillgång till en ganska bra Play-tjänst. Eftersom Ownit främst är en bredbandsleverantör, kan det vara smart att kombinera de två tjänsterna. Ownit tillhandahåller streamingtjänster som Ownit Play och Viaplay.

Tele2 Standard

Kostar 299 SEK/månad (för närvarande 249 SEK/månad för de första 12 månaderna). Detta paket ger tillgång till de mest populära kanalerna. Det inkluderar också Tele2 Play och Viaplay Film & Serier. Tele2 erbjuder streamingtjänster som Discovery+, C More och SkyShowtime.

Allente Basic

Kostar 299 SEK/månad. Detta mindre paket är för dem som huvudsakligen vill titta på TV som de är vana vid, till exempel SVT1, SVT2, Kanal 5 och Kunskapskanalen. Alla kanaler som ingår i paketet finns också tillgängliga som Play-kanaler via Viaplay. Allente erbjuder streamingtjänster som Viaplay, HBO Max och SkyShowtime.

Telia Lagom

Kostar 299 SEK/månad (för närvarande 199 SEK/månad för de första 12 månaderna). Detta paket ger tillgång till nästan 25 kanaler och tillgång till Sveriges största filmbutik. Telia tillhandahåller streamingtjänster som Telia Play, Netflix, C More, Britbox och HBO Max.

Sappa

Startar från 179 SEK/månad. Sappa låter dig välja kanaler själv i deras stora kanalutbud och kombinera med en eller flera streamingtjänster. Sappa erbjuder streamingtjänster som Viaplay, Discovery+, C More, SkyShowtime och Sappa Play.

Kom ihåg att priserna kan variera beroende på eventuella pågående erbjudanden, extra tjänster som väljs eller förändringar i tjänsteleverantörens prismodell. Det är alltid bra att kontrollera de aktuella priserna och erbjudandena direkt från tjänsteleverantörernas webbplatser.

Varför är det viktigt att hitta det billigaste alternativet?

Det finns flera anledningar till varför det är viktigt att hitta det billigaste alternativet när det kommer till TV-abonnemang. Först och främst, vem vill slösa pengar på något de inte behöver eller använder?

Du borde bara betala för de kanalerna du faktiskt vill ha istället för en massa onödiga prylar som aldrig kommer att användas. Dessutom kan dessa prenumerationer snabbt lägga upp till en stor summa pengar på årsbasis, och det är inte alla som har råd med det. Varför betala mer när du kan betala mindre?

Hur kan man hitta det billigaste TV-abonnemanget?

Det finns flera sätt att hitta det billigaste TV-abonnemanget för dig och din familj. Först och främst bör du fundera på vilka kanaler du faktiskt tittar på regelbundet. Om du inte tittar på sport eller filmkanaler så behöver du inte betala extra för dessa.

En annan idé är att jämföra priser mellan olika leverantörer, ta reda på vad de erbjuder och vad som passar dig bäst. Du kan också kolla om någon av leverantörerna har några erbjudanden eller rabatter tillgängliga just nu, eller söka efter kampanjkoder online för att spara ännu mer pengar.

Att hitta ett TV-abonnemang som passar dina behov och din budget tar tid men det är värt det i slutändan. Genom att göra din forskning kommer du kunna spara pengar varje månad samtidigt som du fortfarande får tillgång till de TV-kanaler som du vill ha.

Vanliga frågor om Allente

Rulla till toppen