Streama EM i bordtennis

Årets EM i bordtennis är en av de mest efterlängtade händelserna inom sportvärlden. För första gången någonsin kommer mästerskapet att streamas live, vilket ger fans en unik möjlighet att följa turneringen från bekvämligheten av sitt eget hem.

Med några av de bästa spelarna i världen på plats, är det en tävling som inte får missas. Så se till att du har en bra internetanslutning och ladda upp för spänning och action på högsta nivå!

Streama EM i bordtennis – allt du behöver veta

På jakt efter spännande och kvalitativ bordtennisunderhållning? Då är EM i bordtennis ett event du inte vill missa! Det är ett av de största bordtennisevenemangen i världen, där de bästa spelarna från Europa tävlar mot varandra.

Var kan jag streama EM i bordtennis?

Det finns flera plattformar som streamar EM i bordtennis. Ett av de bästa alternativen är Eurosport, som är den officiella sändaren av eventet. Du kan också använda dig av Eurosport Player, som är en betalplattform där du kan streama alla event som sänds på Eurosport.

Andra alternativ inkluderar streamingtjänster som Viaplay, där du kan titta på EM i bordtennis live eller i efterhand.

Vilka spelare kan jag förvänta mig att se?

EM i bordtennis är känt för att locka till sig de bästa spelarna från Europa. Du kan förvänta dig att se stora namn som Timo Boll från Tyskland, Vladimir Samsonov från Vitryssland och svenske stjärnan Mattias Falck.

Andra spelare att hålla ett öga på inkluderar fransmannen Simon Gauzy, portugisen Marcos Freitas och österrikaren Stefan Fegerl.

När och var går EM i bordtennis av stapeln?

EM i bordtennis äger rum vartannat år och varje event hålls i en annan europeisk stad. 2021 kommer eventet att hållas i Cluj-Napoca, Rumänien från den 22-27 september.

Nu när du har all information du behöver är det dags att luta dig tillbaka och njuta av spänningen och underhållningen som EM i bordtennis har att erbjuda!

Frågor och svar om Streama EM i bordtennis

Hur kan jag streama EM i bordtennis?

Du kan streama EM i bordtennis på ETTU TV som sänder hela evenemanget live.

Behöver jag betala för att streama EM i bordtennis?

Ja, du behöver betala en avgift för att streama EM i bordtennis på ETTU TV. Priserna varierar beroende på var du befinner dig.

Finns det någon annan plattform där jag kan streama EM i bordtennis?

Nej, ETTU TV är den enda plattformen som sänder EM i bordtennis live.

Kan jag se repriser av EM i bordtennis på ETTU TV?

Ja, ETTU TV har en funktion där du kan se tidigare sändningar och repriser av EM i bordtennis.

Kan jag streama EM i bordtennis på min mobiltelefon eller surfplatta?

Ja, du kan streama EM i bordtennis på din mobiltelefon eller surfplatta genom att ladda ner ETTU TV-appen från App Store eller Google Play.

Rulla till toppen