Streama Allsvenskan

Streama Allsvenskan och få tillgång till Sveriges bästa fotbollsliga direkt på din skärm. Med en prenumeration på C More kan du se alla matcher live och få tillgång till expertkommentarer och analyser.

Följ ditt favoritlag eller upptäck nya stjärnor med högkvalitativ streaming, tillgänglig på alla dina enheter. Missa inte en enda match – börja streama Allsvenskan idag!

Streama Allsvenskan – Så här kan du se din favoritfotboll online

Allsvenskan är den högsta fotbollsligan i Sverige och har många engagerade fans runt om i landet. Om du vill följa Allsvenskan online finns det flera alternativ att välja mellan. Här är några tips på hur du kan streama Allsvenskan och se dina favoritlag spela.

Abonnemang på C More ger dig tillgång till Allsvenskan

C More är en av de största streamingtjänsterna i Sverige och erbjuder ett brett utbud av sport, film och serier. Genom att teckna ett abonnemang på C More kan du se alla matcher i Allsvenskan live online.

Du kan också se matcherna i efterhand om du missar dem live. C More har också appar för både iOS och Android så att du kan se Allsvenskan på din mobil eller surfplatta.

Allsvenskan stream gratis

För dig som vill streama Allsvenskan gratis så kan du hålla ögonen öppna efter gratis provperiod på en streamingtjänst som har Allsvenskan stream.

Gratis provperiod

Använd knapparna för att kontrollera om tjänsten erbjuder gratis provperiod just nu.

Om du vill se Allsvenskan gratis kan vissa matcher ses gratis på TV. Du kan se vilka TV-kanaler som visar Allsvenskan här på Streamsport24.

Så ser du Allsvenskan stream

Har du också varit ute precis innan matchstart för att snabbt hitta en Allsvenskan stream som inte kostar skjortan? På den här sidan visar vi vart man kan streama Allsvenskan och visar hur man hittar det alternativet som passar ens behov bäst.

Vi har jämfört de bästa tjänsterna som visar Allsvenskan live stream så att ditt val ska bli så enkelt som möjligt. Vad som är det bästa alternativet beror på om du vill streama Allsvenskan online eller om du vill se det på TV.

När du är igång och har hittat den tjänst som passar dig så är det enkelt att se säsongens alla matcher när och vart du vill. Vare sig det är försäsong, ordinarie eller slutspel som du är intresserad av. Allt du behöver hålla koll på är att vara beredd vid matchstart så att du inte missar något.

Allsvenskan stream från Reddit, Flashback och Twitch

Det är många som letar efter alternativa Allsvenskan streams på forum som Reddit, Flash och Twitch. Många gratis Allsvenskan streams som länkas därifrån är ofta långt ifrån säkra och lagliga. Vi rekommenderar att du använder streams som har rättigheter och har en seriös ansvarig utgivare.

Om du känner dig osäker på om en stream är laglig eller säker att använda kan du alltid kolla på Streamsport24. Här listar vi endast lagliga streams.

Det finns även en tjänst av Patent- och registreringsverkets som heter Streama Lagligt, som listar över 70 lagliga tjänster. Där kan hitta kontrollera vilka tjänster som har lagliga streams och läsa mer om hur lagar och regler fungerar för upphovsrätt på nätet.

Se höjdpunkter från Allsvenskan gratis

För dig som gillar att titta på höjdpunkter och analyser från matcher så finns det en hel del att ta del av helt gratis på Discovery+ och kräver inte heller någon registering. Gå till Allsvenskan höjdpunkter på Discovery+.

Sändningsrättigheter

Sedan år 2020 äger Discovery Networks Sweden de exklusiva rättigheter för Allsvenskan i Sverige. I det historiska avtalet tog Discovery över sändningsrättigheterna från C More. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2025.

Rekordavtalet värt 540 miljoner kronor per år för tv-rättigheterna av Allsvenskan

Enligt Aftonbladet är rekordavtalet värt 540 miljoner kronor per år för tv-rättigheterna av Allsvenskan och Superettan. Den totala avtalssumman är på hela tre miljarder kronor för hela löptiden. Jämfört med de 245 miljoner kronor per år som TV4-gruppen betalade för rättigheterna så är detta avtalet värt mer än dubbelt så mycket.

Streama Allsvenskan med Viaplay

Viaplay är en annan populär streamingtjänst i Sverige, och här kan du också se Allsvenskan live. Genom att teckna ett abonnemang på Viaplay kan du se alla matcher i hög kvalitet online.

Du kan också använda Viaplays app för att se Allsvenskan på din mobil eller surfplatta. Viaplay erbjuder också andra typer av underhållning såsom filmer och serier, vilket gör det till ett bra val för dem som söker en bredare streamingtjänst.

Streama Allsvenskan gratis med Dplay

Om du inte vill betala för en streamingtjänst kan du också streama Allsvenskan gratis med Dplay. Dplay är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av underhållning, inklusive Allsvenskan.

Genom att skapa ett konto på Dplay kan du se alla matcher i hög kvalitet online utan någon kostnad. Detta är ett bra alternativ för dem som vill följa Allsvenskan utan att betala för en streamingtjänst.

Sammanfattningsvis finns det flera alternativ för att streama Allsvenskan online. Genom att teckna ett abonnemang på C More eller Viaplay kan du se alla matcher live, medan Dplay erbjuder en gratis streamingtjänst. Vilket alternativ du väljer beror på dina preferenser och budget. Oavsett vilket alternativ du väljer så är Allsvenskan tillgänglig online för att följa ditt favoritlag spela.

Frågor och svar om Streama Allsvenskan

Hur fungerar Streama Allsvenskan?

Man skapar ett konto på tjänsten, väljer vilket abonnemang man vill ha och betalar för det. Sedan kan man logga in och se matcherna på sin dator, mobil eller surfplatta.

Vilka abonnemang finns det på Streama Allsvenskan?

Det finns två olika abonnemang på Streama Allsvenskan – ett månadsabonnemang och ett årskort. Månadsabonnemanget kostar 199 kr/månad och årskortet kostar 1 499 kr/år.

Kan jag se matcherna på min TV?

Ja, om du har en smart TV eller en TV-Box kan du ladda ner Streama Allsvenskan-appen och se matcherna direkt på din TV.

Kan jag se gamla matcher på Streama Allsvenskan?

Ja, på Streama Allsvenskan kan man se alla matcher från säsongen som gått och även en del matcher från tidigare säsonger.

Rulla till toppen