Streama STCC

”Känn adrenalinet pumpa när du streamar STCC – Sveriges mest spännande racingserie. Följ de bästa förarna i landet när de tävlar i hög hastighet på några av de mest utmanande banorna.

Missa inte en sekund av actionen när du streamar STCC live eller on demand. Gör dig redo för en upplevelse du sent kommer att glömma.”

Streama STCC – En guide till Sveriges tuffaste racingserie

STCC, Swedish Touring Car Championship, är Sveriges största och mest prestigefyllda racingserie. Med bilar som når hastigheter på över 250 km/h och en tävlingskalender som sträcker sig över hela landet, är STCC en höjdpunkt för motorsportfans i Sverige. Men vad gör man om man inte kan vara på plats vid tävlingarna? Jo, man streamar STCC.

Hur streamar man STCC?

Det är enkelt att streama STCC. Du behöver bara ha tillgång till internet och ett abonnemang på C More, som är den officiella sändningspartnern för STCC.

C More visar samtliga tävlingar live på deras streamingtjänst, C More Play. Du kan även se repriser och höjdpunkter på C More Play efter tävlingarna.

Vad kostar det att streama STCC?

För att streama STCC behöver du ha ett abonnemang på C More. Priset för C More varierar beroende på vilket abonnemang du väljer. Det billigaste alternativet är C More Film och Serier, som kostar 109 kr/månad.

Vill du ha tillgång till allt innehåll på C More, inklusive STCC, kostar det 399 kr/månad. Om du vill testa C More innan du bestämmer dig för ett abonnemang, kan du prova tjänsten gratis i två veckor.

Sammanfattning

Att streama STCC är enkelt och smidigt. Genom att ha ett abonnemang på C More kan du se samtliga tävlingar live på deras streamingtjänst, C More Play. Priset för C More varierar beroende på vilket abonnemang du väljer, men det billigaste alternativet är C More Film och Serier för 109 kr/månad. Om du är en motorsportentusiast är STCC ett måste att se, och med C More kan du följa serien var du än befinner dig.

Frågor och svar om Streama STCC

Vad är Streama STCC?

Streama STCC är en streamingtjänst som låter användare titta på STCC-tävlingar online.

Vad behöver jag för att använda Streama STCC?

Du behöver en internetuppkoppling och en enhet som kan ansluta till internet, t.ex. en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Vilka tävlingar kan jag titta på med Streama STCC?

Du kan titta på alla STCC-tävlingar live och även se repriser av tidigare tävlingar.

Kan jag titta på Streama STCC utomlands?

Ja, du kan titta på Streama STCC från vilket land som helst så länge du har tillgång till internet.

Kan jag pausa och spola tillbaka när jag tittar på Streama STCC?

Ja, du kan pausa och spola tillbaka när du tittar på Streama STCC.

Vad kostar det att använda Streama STCC?

Priset för att använda Streama STCC varierar beroende på vilket abonnemang du väljer. Besök Streama STCC:s hemsida för mer information.

Kan jag avsluta mitt abonnemang när som helst?

Ja, du kan avsluta ditt abonnemang när som helst utan att behöva betala någon extra avgift.

Rulla till toppen