Streama Vasaloppet

Vasaloppet är ett av Sveriges mest ikoniska lopp och lockar varje år tusentals åskådare och deltagare. Nu kan du följa loppet live och direkt från din soffa med hjälp av streamingtjänster.

Med högupplöst bildkvalitet och expertkommentatorer kan du följa med i spänningen och heja på dina favoritåkare. Streama Vasaloppet och upplev den svenska vintertraditionen på ett helt nytt sätt!

Streama Vasaloppet – upplev den svenska skidklassikern hemifrån

Vasaloppet är en av Sveriges mest klassiska och älskade idrottsevenemang. Varje år samlas tusentals åskådare längs med sträckan mellan Sälen och Mora för att heja fram deltagarna i det 90 kilometer långa loppet.

Men vad gör man om man inte har möjlighet att vara på plats? Svaret är enkelt – man streamar Vasaloppet!

Vilka alternativ finns för att streama Vasaloppet?

Det finns flera olika alternativ för den som vill streama Vasaloppet. Ett av de mest populära alternativen är att använda sig av SVT Play. SVT Play sänder Vasaloppet i sin helhet och det är gratis att använda sig av tjänsten.

Andra alternativ inkluderar exempelvis C More, Eurosport Player och Viaplay.

Vad behöver man för att kunna streama Vasaloppet?

För att kunna streama Vasaloppet behöver man ha tillgång till en internetuppkoppling samt en enhet som kan spela upp strömmad video. Det kan vara en dator, en surfplatta eller en smart telefon.

För att få den bästa möjliga upplevelsen rekommenderas det att man använder sig av en stabil internetuppkoppling och en enhet med hög upplösning.

Så om du inte har möjlighet att vara på plats längs med sträckan mellan Sälen och Mora, så är streama Vasaloppet det perfekta alternativet för att uppleva den svenska skidklassikern hemifrån.

Med flera olika alternativ att välja mellan och relativt enkla krav på utrustning är det lätt att komma igång och njuta av loppet i realtid.

Frågor och svar om Streama Vasaloppet

Hur kan jag streama Vasaloppet?

Du kan streama Vasaloppet på SVT Play eller Eurosport Player. Du behöver ha ett aktivt abonnemang för att kunna se loppet.

Kan jag se Vasaloppet på mobil eller surfplatta?

Ja, du kan se Vasaloppet på mobilen eller surfplattan genom att ladda ner SVT Play eller Eurosport Player appen.

Kräver det hög hastighet på internet för att streama Vasaloppet?

Ja, för att streama Vasaloppet i hög kvalitet krävs en hög hastighet på internet. SVT Play rekommenderar minst 5 Mbit/s och Eurosport Player 10 Mbit/s.

Kan jag pausa och spola tillbaka under en live-stream?

Ja, både SVT Play och Eurosport Player har funktioner för att pausa och spola tillbaka under en live-stream.

Kan jag se Vasaloppet från utlandet?

Det beror på var du befinner dig och vilken streamingtjänst du använder. Vissa streamingtjänster kan ha geografiska begränsningar och kan inte visas från utlandet. Det är bäst att kontrollera med streamingtjänsten innan du försöker titta från utlandet.

Rulla till toppen