C More

C More, din ultimata underhållningsportal. Filmer, serier, sport och barnprogram – allt i ett paket.

Direktsänd action, exklusiva titlar och obegränsad tillgång. För familjen, för dig, för alla. C More – strömma nu!

C more
Obegränsad Underhållning
Exklusiva Titlar
Direktsänd Sport
Barnvänligt Innehåll

Med C More blir varje stund underhållning. En värld av filmer, serier och sport väntar – gör ditt val och dyk in i spänningen nu.

C More – Streamingtjänsten för Film, Serier, Sport och Barnprogram

C More är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av film, serier, sport och barnprogram. Med C More kan du se det senaste inom film och serievärlden samtidigt som du har tillgång till direktsänd sport och annat liveinnehåll.

Tjänsten finns tillgänglig på flera plattformar och du kan enkelt välja mellan olika abonnemang som passar just dig. C More är den ultimata streamingtjänsten för hela familjen.

Vad är C More?

C More är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av film, TV-serier, sport och dokumentärer. Tjänsten startade i Sverige 2003 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande streamingtjänsterna i Norden.

C More har ett brett utbud av filmer och TV-serier från både svenska och internationella produktionsbolag. Dessutom sänder de många av de största sportevenemangen i världen, inklusive fotboll, ishockey och golf.

Vad kostar C More?

C More erbjuder flera olika abonnemang, beroende på vilket utbud man är intresserad av. Det billigaste abonnemanget kostar 99 kronor per månad och ger tillgång till ett begränsat utbud av filmer och TV-serier.

För den som vill ha tillgång till allt som C More har att erbjuda, inklusive sport, kostar det största abonnemanget 399 kronor per månad.

Hur fungerar C More?

För att använda C More behöver man först skapa ett konto och välja vilket abonnemang man vill ha. Därefter kan man logga in på C More:s hemsida eller använda deras app för att se på filmer, TV-serier eller sportevenemang.

C More erbjuder också möjligheten att ladda ner filmer och TV-serier för att titta offline, vilket är perfekt för resor eller om man inte har tillgång till internet.

Vanliga frågor om C More

Rulla till toppen