Discovery+

Discovery+. Din portal till äventyr, kunskap och underhållning. Med tusentals avsnitt, från natur till matlagning, sport till true crime.

En streamingtjänst som förnyar din tittarupplevelse. Teckna nu. Upptäck en ny värld av innehåll. Discovery+ är allt du behöver.

discovery plus
Otrolig variation
Personliga rekommendationer
Högkvalitativ streaming
Tillgänglig offline

Välkommen till Discovery+, där hela världen ligger i dina händer. Upptäck det outtömliga biblioteket av fängslande program och unikt innehåll, alltid till din tillgång, när som helst, var som helst.

Discovery+ – Ultimata streamingtjänsten för underhållning och äventyr

Discovery+ är den ultimata streamingtjänsten för alla som älskar underhållning och äventyr. Med över 55 000 avsnitt av populära TV-program, dokumentärer och originalinnehåll kan du hitta något att titta på oavsett humör eller intresse.

Från naturprogram till true crime-serier, sportevenemang till matlagningsshower, Discovery+ har allt. Med enkel navigering och personliga rekommendationer, får du den bästa tittarupplevelsen på en plattform. Upptäck en helt ny värld av underhållning med Discovery+.

Upptäck en helt ny värld av underhållning med Discovery+

Discovery+ är den nya streamingtjänsten som ger dig tillgång till en mängd olika program och serier från Discovery Networks. Med en prenumeration på Discovery+ kan du njuta av dina favoritprogram när som helst, var som helst.

På Discovery+ kan du streama allt från dokumentärer, realityserier, matprogram och mycket mer. Det är en plattform som ger dig tillgång till en värld av underhållning som du aldrig tidigare har upplevt.

Hitta din favorit bland tusentals program på Discovery+

Med tusentals program att välja mellan på Discovery+, finns det alltid något för alla. Oavsett om du är intresserad av historia, kultur, natur eller matlagning, så finns det något för dig på Discovery+.

Du kan enkelt söka efter dina favoritprogram och serier på Discovery+. Dessutom har du möjlighet att titta på exklusiva program som bara finns tillgängliga på denna plattform.

Upplev högkvalitativ streaming med Discovery+

Discovery+ erbjuder högkvalitativ streaming med en upplösning på upp till 4K Ultra HD. Detta innebär att du kan njuta av dina favoritprogram i en fantastisk bildkvalitet som tar din tittarupplevelse till en helt ny nivå.

Du kan också använda Discovery+ på flera enheter samtidigt, vilket innebär att du och din familj kan titta på olika program samtidigt. Dessutom kan du ladda ner program och serier för att titta offline när du inte har tillgång till internet.

Sammanfattningsvis är Discovery+ en streamingtjänst som erbjuder en mängd olika program och serier för alla smaker och intressen. Med högkvalitativ streaming och möjligheten att titta när som helst, var som helst, är det en plattform som är värd att utforska.

Vanliga frågor om Discovery+

Rulla till toppen