Disney+

Disney+ – Din portal till underhållning. Njut av de bästa klassikerna och nyaste skapelserna från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Se din favoritfilm eller hitta en ny serie. För allt du älskar, och mer. Teckna nu. Disney+ – magin väntar.

Disney+
Obegränsad streaming
Reklamfritt innehåll
Upp till sex enheter
Nedladdning för offlinevisning

Med Disney+ är underhållningen alltid vid dina fingertoppar, helt utan reklamavbrott. Streama dina favoriter eller ladda ner dem för offline-tittande – alltid med full flexibilitet. Gör varje stund magisk med Disney+.

Disney+ – Se tusentals klassiker

Disney+ är den nya streamingtjänsten som ger dig tillgång till allt det bästa från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Med tusentals filmer och TV-serier finns det något för alla åldrar och intressen.

Titta på klassiker som Lejonkungen och Snövit eller upptäck nya favoriter som The Mandalorian och Hamilton. Med högkvalitativ streaming och obegränsad nedladdning är Disney+ den ultimata underhållningen för hela familjen.

Vad är Disney+?

Disney+ är en streamingtjänst som lanserades i november 2019 av Disney. Tjänsten erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-serier och originalinnehåll från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Med en prenumeration på Disney+ kan användare streama innehåll på upp till fyra enheter samtidigt, utan reklamavbrott.

På Disney+ kan tittare hitta både klassiska filmer som Snövit och de sju dvärgarna och moderna succéfilmer som Frozen och The Lion King.

Tjänsten inkluderar också populära TV-serier som The Mandalorian och High School Musical: The Musical: The Series. Disney+ uppdaterar regelbundet sitt utbud med nytt innehåll och har också en funktion som gör att användarna kan ladda ner filmer och TV-serier för offline-visning.

Hur fungerar Disney+?

För att använda Disney+ behöver man först skapa ett konto på deras hemsida och prenumerera på tjänsten. När man har registrerat sig kan man sedan ladda ner Disney+-appen på sin mobil eller surfplatta, eller streama innehållet via webbläsaren på sin dator.

När man loggar in på appen eller hemsidan kan man söka efter specifika filmer eller TV-serier, eller utforska kategorierna som finns tillgängliga. Disney+ använder också algoritmer för att föreslå innehåll som tittaren kan vara intresserad av, baserat på deras tittarhistorik.

Vad kostar Disney+?

Disney+ erbjuder olika prenumerationsalternativ beroende på användarens behov. En månadsprenumeration kostar 69 kr per månad, medan en årsprenumeration kostar 689 kr.

För användare som vill ha tillgång till ännu mer innehåll, finns det också ett paket som inkluderar Disney+, Hulu och ESPN+ för 119 kr per månad.

Det är också möjligt att prova Disney+ gratis under en begränsad period innan man bestämmer sig för att prenumerera på tjänsten. Disney+ accepterar betalning med kreditkort eller PayPal och det är möjligt att avsluta prenumerationen när som helst utan extra kostnad.

Vanliga frågor om Disney+

Rulla till toppen