HBO Max

HBO Max: Din portal till spännande berättelser. En enda prenumeration öppnar upp en värld av filmer, TV-serier, och exklusiva original.

Gamla favoriter. Nya upptäckter. Alltid tillgänglig. När du vill, var du vill. Prova idag! HBO Max – mer än bara TV.

HBO max
Otrolig variation
Exklusiva original
Ingen reklam
Multiplattforms-stöd

Upptäck HBO Max – en skattkista fylld med högkvalitativa filmer, serier, och exklusiva original. Njut av obegränsad underhållning, fritt från reklam, på dina favoritplattformar. Allt detta och mer, väntar bara ett klick bort.

HBO Max: En omfattande streamingtjänst för filmer och TV-serier

HBO Max är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier från olika produktionsbolag. Tjänsten lanserades i maj 2020 och är tillgänglig i USA, med planer på att expandera internationellt.

HBO Max har också originalproduktioner och exklusiva innehåll, inklusive alla avsnitt av den populära TV-serien Friends. Med en prenumeration på HBO Max kan användare streama på upp till tre enheter samtidigt utan annonser.

Vad ingår i HBO Max?

HBO Max erbjuder en mängd olika filmer och TV-serier, inklusive klassiska HBO-program som Game of Thrones, Westworld och The Sopranos.

Utöver detta har tjänsten också originalprogram, som Raised by Wolves och Lovecraft Country, samt filmer från Warner Bros och DC Comics. Du kan också streama populära TV-serier från andra nätverk, till exempel Friends, The Big Bang Theory och South Park.

Hur kan jag prenumerera på HBO Max?

Du kan prenumerera på HBO Max genom att gå till deras officiella hemsida och registrera dig. Tjänsten kostar $14,99 i månaden, men det finns också olika erbjudanden och paketpriser tillgängliga.

Om du redan har en HBO-prenumeration kan du enkelt uppgradera till HBO Max utan extra kostnad.

Sammanfattningsvis är HBO Max en av de mest spännande streamingtjänsterna på marknaden idag. Med ett brett utbud av filmer och TV-serier, inklusive originalprogram och klassiker, är det en perfekt plattform för alla som söker högkvalitativt innehåll. Så vad väntar du på? Registrera dig idag och börja streama ditt favoritinnehåll på HBO Max!

Vanliga frågor om HBO Max

Rulla till toppen