Viaplay

Välkommen till Viaplay – din värld av underhållning. Dina favoritfilmer, serier och sport, var och när du vill. Njut varje ögonblick. Kom igång nu!

Viaplay
Oändlig Underhållning
Streama Var som helst
Exklusiva Original
Sport Live

Viaplay erbjuder allt, från ditt favoritdrama till spännande sportevenemang i realtid. Gör dig redo för en otrolig strömmande upplevelse – upptäck ditt nästa äventyr med Viaplay idag!

Viaplay – Streama Dina Favoritprogram När, Var och Hur Du Vill

Viaplay är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av film, serier och sportevenemang. Med Viaplay kan du se dina favoritprogram när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst.

Tjänsten erbjuder också originalproduktioner och exklusiva titlar. Viaplay har något för alla smaker och intressen och är en av de ledande streamingtjänsterna i Norden. Upptäck allt som Viaplay har att erbjuda och låt dig underhållas!

Vad är Viaplay och vad erbjuder de?

Viaplay är en av de mest populära streamingtjänsterna i Norden. Tjänsten erbjuder ett brett utbud av filmer, serier, sport och barnprogram.

Med en prenumeration på Viaplay får du tillgång till tusentals titlar som du kan strömma direkt på din dator, mobil eller TV.

Vilka fördelar har Viaplay?

En av de största fördelarna med Viaplay är att du kan ha flera enheter uppkopplade samtidigt. Det innebär att du och dina vänner eller familjemedlemmar kan titta på olika filmer eller serier, samtidigt som ni delar på abonnemanget.

Dessutom kan du ladda ner innehåll och titta offline, vilket är perfekt när du är på resande fot eller inte har tillgång till internet.

Hur kan jag få tillgång till Viaplay?

Du kan enkelt skapa ett konto på Viaplays hemsida och välja vilket abonnemang som passar dig bäst. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, beroende på om du vill ha tillgång till sport, film eller serier.

När du har skapat ditt konto kan du enkelt ladda ner Viaplays app på din mobil eller surfplatta och börja titta direkt.

Vanliga frågor om Viaplay

Rulla till toppen