Allente

Upptäck Sveriges nyaste och mest etablerade TV-leverantör, Allente. Njut av tv via fiber, parabol eller streama dina favoritkanaler på resa.

Allente – för dig som älskar det bästa inom underhållning. Redan över 1,2 miljoner nöjda kunder – bli en av dem idag!

Allente
TV via fiber
TV via parabol
Streaming
App för att streama kanaler på resa

Upptäck Allente, Sveriges senaste men mest etablerade TV-leverantör. Fullt av underhållning, för varje smak och varje plats – nu med över 1,2 miljoner kunder

Allente – För dig som vill ha det bästa inom underhållning

Allente är en av Europas största leverantörer av tv-kanaler och streamingtjänster. Med över 1,2 miljoner abonnenter i Norden och Baltikum är företaget ett ledande namn inom underhållning. Allente erbjuder ett brett utbud av kanaler och tjänster, inklusive sport, film och serier.

Dessutom stöder företaget en hållbar framtid genom att erbjuda miljövänliga alternativ för sina kunder. Allente är en aktör som står för kvalitet och innovation inom digital underhållning.

Allente – En ny aktör på TV-marknaden

Allente är en relativt ny aktör på TV-marknaden som lanserades i början av 2020. Företaget är resultatet av en sammanslagning mellan Canal Digital och Viasat Consumer.

Allente erbjuder ett brett utbud av TV-kanaler och streamingtjänster till konsumenter i Norden och Baltikum. Företaget har en stark närvaro på marknaden och har redan lyckats attrahera många kunder.

Vilka tjänster erbjuder Allente?

Allente erbjuder en mängd olika TV-paket för att passa olika kundbehov. Du kan välja mellan olika grundpaket med olika antal kanaler och sedan lägga till extra kanaler och streamingtjänster efter behov.

Företaget erbjuder även en streamingtjänst som heter Strim, där du kan titta på TV-kanaler och filmer på din mobil, surfplatta eller TV. Strim är tillgängligt för alla, även om du inte är kund hos Allente.

Varför välja Allente?

Allente har en stark närvaro på marknaden och erbjuder ett brett utbud av TV-kanaler och streamingtjänster till konkurrenskraftiga priser. Företaget har även en modern och användarvänlig plattform som gör det enkelt att hitta och titta på dina favoritprogram.

Dessutom har Allente en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem. Om du letar efter en pålitlig och prisvärd TV-leverantör kan Allente vara ett utmärkt alternativ.

Vanliga frågor om Allente

Rulla till toppen