Ownit

Upptäck Ownit. Sveriges snabbaste bredband. Pionjärer inom bredband, TV och telefoni. Över 20 års erfarenhet, pålitlig service, senaste teknik.

För privatpersoner och företag. Med Ownit, möter du framtidens digitala värld. Utforska mer. Teckna nu.

Ownit
Snabbt Bredband
Pålitlig Kundservice
Ingen Bindningstid
Transparenta Priser

Ownit – ditt första val för en smidig digital vardag. Njut av snabbhet, tillförlitlighet och transparens i varje steg. Skaffa Ownit idag.

Ownit – Sveriges snabbaste bredband

Ownit är en ledande leverantör av bredband, tv och telefoni i Sverige. Med över 20 års erfarenhet på marknaden är Ownit ett stabilt och pålitligt val för både privatpersoner och företag som söker hög kvalitet och god service.

Med en ambition att ständigt utvecklas och erbjuda de senaste tekniska lösningarna, är Ownit en stark spelare i en digital värld. Låt oss ta en närmare titt på vad Ownit har att erbjuda.

Lär känna Ownit – en av Sveriges ledande bredbandsleverantörer

Ownit är en ledande bredbandsleverantör i Sverige som erbjuder snabbt bredband, tv och telefoni till både företag och privatpersoner. Ownit grundades år 2000 med syfte att erbjuda en ny typ av internetleverans, som skulle göra bredband tillgängligt för alla.

Sedan dess har Ownit vuxit till att bli en av Sveriges mest pålitliga bredbandsleverantörer med högkvalitativ teknik och en kundtjänst i världsklass.

Varför välja Ownit som din bredbandsleverantör?

Ownit erbjuder en mängd olika bredbandsalternativ till sina kunder, från ADSL och VDSL till fiber. Oavsett vilken typ av bredband du väljer, kan du räkna med att få hög hastighet till ett konkurrenskraftigt pris.

Ownit har också utvecklat en egen teknik som gör att bredbandet fungerar smidigt och snabbt även på platser där andra bredbandsleverantörer har problem.

En annan fördel med att välja Ownit som din bredbandsleverantör är deras kundtjänst. Ownits supportteam är tillgängligt dygnet runt, alla dagar i veckan och de är alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor eller problem som du kan ha. Ownit är också transparenta i sina priser och erbjuder inga dolda avgifter eller kontrakt.

Ownits kundnöjdhet och utmärkelser

Ownit har en stark kundnöjdhet och har vunnit flera utmärkelser för sin kundservice och bredbandsleverans. Ownit har bland annat vunnit Kundservicepriset, som är ett pris som ges till företag med enastående kundservice.

Ownit har också vunnit flera utmärkelser för sin bredbandsleverans, inklusive utmärkelsen ”Sveriges snabbaste bredbandsleverantör”.

Sammanfattningsvis erbjuder Ownit högkvalitativ teknik och en kundtjänst i världsklass. Med en mängd olika bredbandsalternativ att välja mellan, konkurrenskraftiga priser och en stark kundnöjdhet, är det lätt att se varför Ownit är en av de ledande bredbandsleverantörerna i Sverige.

Vanliga frågor om Ownit

Rulla till toppen