Telenor

Utforska Telenor – din portal till överlägsen digital-TV. Upplev kvalitetsunderhållning med våra fiber-TV-paket, oöverträffade streamingalternativ och en dedikerad app för on-the-go-tittande. Telenor, nu med över 2,8 miljoner nöjda kunder.

Telenor
Digital TV
TV via fiber
Streamingmöjligheter
App för att titta på dina favoritkanaler var du än är

Dyk in i Telenors värld av digital-TV, en av Sveriges mest populära TV-leverantörer. Med en strävan att underhålla alla, var som helst och när som helst.

Telenor – En ledande telekommunikationsoperatör

Telenor är en global telekomjätte med verksamhet i över 9 länder. Företaget erbjuder mobil- och fasttelefoni, bredband, tv och andra digitala tjänster. Telenor har en stark närvaro på den asiatiska marknaden med verksamhet i länder som Thailand, Malaysia och Bangladesh.

Företaget har också en viktig roll inom digital innovation och samarbetar med startups och tech-hubs runt om i världen. Med en vision att förena människor och teknik, strävar Telenor efter att vara en ledande aktör inom telekombranschen.

Telenor – En av Sveriges största telekomoperatörer

Telenor är en av de största telekomoperatörerna i Sverige med över 2,8 miljoner kunder. Företaget erbjuder mobiltelefoni, bredband, tv och fast telefoni till både privatpersoner och företag. Telenor har en stark närvaro i Norden och Asien och är en del av den globala telekommunikationskoncernen Telenor Group.

Telenor investerar ständigt i att förbättra sin teknik och infrastruktur för att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder. Företaget har ett brett utbud av mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar. Telenor erbjuder även fast bredband med höga hastigheter och tv-paket med olika kanaler och streamingtjänster.

Telenors miljöarbete

Telenor är engagerade i miljöarbetet och har som mål att minska sin klimatpåverkan. Företaget strävar efter att minska sin energiförbrukning och använda förnybar energi i större utsträckning.

Telenor är också engagerade i att minska sin e-avfall och jobbar aktivt för att återvinna använda mobiltelefoner och annan utrustning.

Telenor har också implementerat flera initiativ för att minska koldioxidutsläppen från företagets verksamhet. Detta inkluderar att använda mer miljövänliga fordon och att minska resandet genom att använda videokonferens och andra digitala verktyg.

Telenors kundservice

Telenor har en dedikerad kundservice som är tillgänglig för att hjälpa kunder med alla sina frågor och problem. Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post och chatt och är öppen under större delen av dagen.

Telenor har också en omfattande FAQ-sida på sin webbplats där kunder kan hitta svar på vanliga frågor.

Telenor erbjuder också en app för sina kunder där de kan hantera sina abonnemang, fakturor och andra tjänster. Appen är enkel att använda och ger kunderna enkel åtkomst till all information om deras Telenor-konto.

Sammanfattningsvis är Telenor en av Sveriges största telekomoperatörer som erbjuder en mängd olika tjänster till privatpersoner och företag. Företaget är engagerade i miljöarbetet och har en dedikerad kundservice som är tillgänglig för att hjälpa kunderna med alla deras frågor och problem.

Vanliga frågor om Telenor

Rulla till toppen