Telia

Med sin exceptionella service och banbrytande teknologi, är Telia mer än bara Sveriges största telekomoperatör. Med tjänster som sträcker sig från höghastighetsbredband till ett brett utbud av TV och streaming, har Telia allt som behövs för dagens digitala livsstil.

Med över 2 miljoner nöjda kunder är Telia mer än bara ett telekommunikationsbolag – det är en plattform som förbinder människor och erbjuder de bästa inom modern underhållning.

Telia
TV via fiber
TV via parabol
Digital-TV och streaming
App för att streama kanaler på språng

Utforska Telia, Sveriges långvariga och betrodda telekomjätte. Fylld med underhållning, för alla preferenser och alla platser – nu betjänar vi över 2,5 miljoner nöjda kunder.

Telia – Din partner för telekommunikation, bredband och TV

Telia är en av Sveriges största telekomoperatörer med över 2 miljoner kunder. Företaget grundades redan på 1800-talet och har sedan dess utvecklats till en modern aktör inom telefoni, bredband och TV.

Telia erbjuder även mobila tjänster och har ett stort utbud av mobiltelefoner och tillbehör. Med en stark position på den svenska marknaden och en tydlig satsning på digitalisering och innovation är Telia en viktig spelare inom den svenska telekombranschen.

Få koll på Telia – allt du behöver veta om Sveriges ledande telekomoperatör

Telia är en av Sveriges största telekomoperatörer och har funnits sedan 1853. Med över 2,5 miljoner kunder erbjuder Telia ett brett utbud av produkter och tjänster inom mobiltelefoni, bredband, tv och streaming. Här är allt du behöver veta om Telia.

Telias mobilabonnemang – välj det som passar dig bäst

Telia erbjuder flera olika mobilabonnemang för både privatpersoner och företag. Du kan välja mellan abonnemang med eller utan bindningstid, med olika datamängder och hastigheter.

Telia har också ett abonnemang speciellt för barn och unga, där föräldrarna kan ha full koll på surfandet. Kolla igenom Telias utbud och välj det abonnemang som passar dig bäst.

Telias bredband – snabbt och stabilt internet till ditt hem

Telia erbjuder både fiber- och kopparbaserat bredband. Med fiber får du en snabb och stabil uppkoppling, medan kopparbaserat bredband passar dig som bor på landsbygden eller i områden där fiber inte är tillgängligt.

Telia har också en router som förbättrar wifi-täckningen i hemmet. Kolla igenom Telias bredbandsutbud och hitta det som passar dig och ditt hem bäst.

Vanliga frågor om Telia

Rulla till toppen